Wysłany: 2006-01-18, 18:04 Więcej zdjęć w fotogalerii jamnixa?
Uwaga, Uwaga!
Po przejściu na nowy serwer na naszej stronie umieszczamy tylko jedno zdjęcie pupila, nie tworzymy linka do galeri zdjęć. Ale jeżeli ktoś chce więcej niż jedno zdjęcie opublikować w internecie to nie ma problemu!
Jak to zrobić?
Załóż sobie konto w jakimś serwisie oferującym stworzenie galerii fotografii za darmo (spis serwisów poniżej), zamieść tam fotografie swojego jamnika a w mailu z opisem i fotką prześlij link do galerii, a my ten zamieścimy u nas na stronie obok fotki twojego jamnika!
Fotki mojego jamnika są już na stronie a ja chcę mieć dodatkową galerie?
Wyślij nam w mailu imię swojego psa oraz jego numer w galeri i link do założonej przez ciebie galeri z fotkami!
Pozdrawiam! Myślę, że nie bedzie problemów z "zewnętrznymi galeriami"! Jeśli jednak będą problemu proszę pisać pod tym postem, postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania!
_________________ pozdrowienia
Bas
(www.jamnix.prv.pl)
No niestety jak będzie więcej do miejsce na serwerze się zaraz skończy ale jak chcesz możesz zrobić sobie galerię i poprosić o linka w galerii jamników.
Bas
(www.jamnix.prv.pl)
Jeszcze raz powtarzam, że ta informacja dotyczy galerii fotografii na stronie www.jamnix.prv.pl a nie fotum www.jamniki.tv.pl tutaj można wklejać wszystkie zdjęcia idp.
Bas
(www.jamnix.prv.pl)